In de media NLHydrogen 10-02-2024

Kick-off event H2roadtrip – Wat kan het mkb vandaag al met waterstof?

Maandag 22 april 2024 – 15.00 – 18.00 uur
KWR Water Research Institute, Nieuwegein

H2Storage organiseert op maandag 22 april de kick-off van hun H2Roadtrip, een uniek evenement waarbij MKB-bedrijven de kracht van waterstofmobiliteit zullen demonstreren. Ontdek hoe waterstof niet alleen de toekomst is, maar ook nu al een duurzame realiteit kan zijn.

Dit evenement markeert tevens het begin van hun H2roadtrip. Een 12.000 kilometer lange reis langs de kustlijn van Europa, van Oslo naar Istanbul, met als doel emissieloos te reizen en te leven en de veelzijdigheid van waterstof als duurzame energiebron te benadrukken.

Waterstof in de schijnwerpers
Tijdens de inloop krijg je de unieke kans om diverse hedendaagse toepassingen van waterstof te bekijken, zoals bouwmachines, lichte- en zware bedrijfsauto’s, generatoren en mobiele laadoplossingen. Daarnaast presenteert H2Storage zijn hogedruk waterstoftanks in een eigen gebouwde tiny house on wheels, uitgerust met H2 generator. Deze waterstof regenerator laadt de daarvoor aangepaste elektrische pick-up truck, waarmee zij de H2roadtrip zullen maken.

In het plenaire programma gaat H2Storage o.a. in gesprek met ervaringsdeskundigen uit de sectoren transport, luchtvaart, scheepvaart, energietransitie en overheid. Directeur NLHydrogen Alice Krekt is dagvoorzitter van dit programma. Het uitgebreide programma volgt later.

Wil jij ook aanwezig zijn bij deze inspirerende kick-off? Meld je dan aan via onderstaande button: