Over NLHydrogen

NLHydrogen is de nieuwe waterstof-branchevereniging die de Nederlandse waterstofsector inspireert, verbindt, versterkt en vertegenwoordigt. Onze vereniging heeft leden actief in de productie, import, transport, gebruik en opslag van waterstof, inclusief de gerelateerde maakindustrie. Wij gaan samen voorop in de transitie naar een CO2-vrije samenleving. Met behulp van kennisopbouw en -deling, een krachtig netwerk en zorgen voor duurzame oplossingen, zorgen we dat onze leden koplopers zijn en blijven.

NLHydrogen is namens de sector dé gesprekspartner van ministeries en andere organisaties over waterstof. Via commissies en werkgroepen denken en werken de leden van de vereniging actief mee in het ontwikkelen van standpunten en de kennisagenda.

De vereniging is opgericht in april 2023. Het team bestaat momenteel uit vier vaste medewerkers: een directeur, twee programmacoördinatoren en een officemanager. Daarnaast krijgen we hulp van enkele externe experts en werken we nauw samen met onze leden.

Nieuws rondom Over NLHydrogen