NLHydrogen 21-03-2024

Dutch Pavilion bij European Hydrogen week 

Wil je dit jaar samen met negen andere Nederlandse bedrijven staan op de European Hydrogen Week van 18 – 22 november 2024? Sluit je dan aan bij het Dutch Pavilion, een initiatief van NLHydrogen en RVO

De European Hydrogen Week is een van de meest vooraanstaande evenementen op het gebied van waterstof. Hier worden de laatste ontwikkelingen op nationaal, Europees en mondiaal niveau rechtstreeks gedeeld met toonaangevende waterstofexperts. 

Het evenement biedt een uitgelezen kans om jouw bedrijf te presenteren aan belangrijke stakeholders zoals marktleiders, beleidsmakers, onderzoekers, consumenten en andere deelnemende organisaties uit de gehele Europese waterstofwaardeketen. 

Dit jaar slaan NLHydrogen en RVO de handen ineen om het Dutch Pavilion te organiseren, waar tien MKB-bedrijven gezamenlijk de Nederlandse waterstofsector vertegenwoordigen. Zowel leden van NLHydrogen als andere organisaties uit de waterstofbranche kunnen zich hiervoor aanmelden. Op basis van de aanmeldingen selecteren NLHydrogen en RVO de deelnemende bedrijven. Hierdoor zijn de kosten voor een equipped-stand aanzienlijk lager, we vragen alleen een kleine bijdrage. Tevens is de Dutch Pavilion een kans om waardevolle contacten op te doen binnen de sector. 

Is jouw organisatie geïnteresseerd in een plek in het Dutch Pavilion? Meld je dan aan met een korte motivatie via samira.farahani@nlhydrogen.nl. Ook voor vragen kun je terecht bij Samira.